4 bölüm için ürünler (4)

Bamya

Bamya

Malvaceae familyasına ait olan okra veya kadın parmağı, Afrika'ya özgü çiçekleri olan tropikal bir bitki türüdür. Meyve, 8-25 cm uzunluğunda, tüylü, açılı, oval-lansolat, uzun uçlu bir kapsüldür. Okra'nın Özellikleri: Okra'nın müsilajı, kan hacmini artırmak için kullanılmıştır. Yumuşatıcı ve terletici özellikleri için kullanılır ve disüri tedavisinde yer alır. Yaprakları bazen kompres olarak kullanılır. Köken, boyut, nem, ambalaj, miktar, fiyat alıcı ile yapılan görüşmelere göre belirlenir. INCOTERMS: HAVA VEYA DENİZ
Detoks Infüzyon

Detoks Infüzyon

Antioksidan özelliklere sahip aronya meyveleri, yoğun baharatlı zencefil, tatlı rezene ve anason notaları, taze limon otu ve ferahlatıcı nane ile birlikte, bir tutam adaçayı ile vurgulanmıştır. İnce gül yaprakları ve bütün yıldız anasonu son dokunuşu sağlar. SU SICAKLIĞI: 100° C DEMLEME SÜRESİ: 5 ila 10 dakika
Bamya

Bamya

Çeşit: Yeşil bamya Köken: Bamya, Afrika kökenlidir, ancak bugün dünyanın birçok sıcak bölgesinde yetiştirilmektedir. Bizim bamyalarımız Senegal'de yetiştirilmektedir. Açıklama: Bamya, uzun ve silindirik bir yeşil sebzedir, yapışkan bir dokuya ve hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Genellikle Afrika, Asya ve Karayip mutfaklarındaki yemeklerde malzeme olarak kullanılır.
Mandravasarotra

Mandravasarotra

Latince adı: Cinnamosma fragrans Damıtılan parça: yapraklar Köken: Madagaskar'ın Batı kıyısı Göstergeler: Çatlaklar, izler, olgun ciltler İdrar yolu enfeksiyonları Ağız-diş enfeksiyonları: diş eti iltihapları, aft... Mantar enfeksiyonları Grip, soğuk algınlığı, sinüzit, kulak iltihabı, bronşit